Algemeen:
Dit jaar wordt voor de 21e keer de Woerdense Bridge Kroegen Tocht georganiseerd.
Het organisatiecomité van de Woerdense Bridge KroegenTocht bestaat uit:
Organisatie:
Er wordt gespeeld in één lijn top integraal. In totaal speelt u op deze dag 28 spellen verdeeld over 7 horeca gelegenheden. Per horeca gelegenheid speelt u 4 spellen. Dit jaar wordt wederom gespeeld met bridgemates op de verschillende locaties. Wilt u oefenen met een bridgemate klik dan hier voor de website waarop dit mogelijk is. Biedboxen worden niet zoals in voorgaande jaren door de organisatie verzorgd. Als u zelf over biedboxen beschikt, wordt u verzocht om deze zelf mee te nemen (liefst 2 stuks).
Kosten:
De kosten om mee te doen aan deze kroegentocht zijn € 42,50 per paar. Dit bedrag is inclusief koffie of thee bij aankomst op de Veste (adres: De Veste 29, 3443 DZ in Woerden, routebeschrijving via de website van BC Victoria). Na de derde ronde wordt in de horecagelegenheid waar u de derde ronde gespeeld heeft een lunch aangeboden. Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats indien een afzegging plaatsvindt in de laatste week voor de datum van de kroegentocht.
Inschrijven:
U kunt inschrijven via deze website door het inschrijfformulier volledig in te vullen via de link Inschrijven in de navigatiekolom.
Uw inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is overgemaakt op rekening nummer: NL63INGB0005733138 t.n.v. Woerdense Bridge KroegenTocht onder vermelding van het referentienummer, die u op de bevestiging van uw inschrijving kunt terugvinden
Bij inschrijving wordt u automatisch ingeschreven als reservepaar nadat de kroegentocht het maximum aan deelnemende paren heeft bereikt. Op het moment dat een ingedeeld paar zich afmeldt, wordt u door de organisatie gebeld of u nog wilt meedoen. In het geval u dit wilt, neemt u de plaats in van het afgevallen paar en kunt u het inschrijfgeld overmaken of ter plaatse afrekenen op de dag zelf. Reserveparen van buiten Woerden kunnen gevraagd worden in te vallen tot aan vrijdagavond. Reserveparen die in Woerden wonen kunnen eventueel ook nog zaterdagochtend vroeg worden gebeld.
Prijzen:
Er zijn prijzen beschikbaar voor de nummers 1 tot en met 5 en voor ieder 20e paar van de uitslag. Eventueel behaalde meesterpunten zullen alleen worden bijgeschreven indien bij de inschrijving ook het NBB-lidmaatschapsnummer is vermeld.
Uitslag:
De volledige uitslag wordt de volgende dag op deze website gepubliceerd. De spelverdelingen worden direct na het spelen van de laatste speelronde uitgedeeld.
Inlichtingen:
Voor meer informatie over de Woerdense Bridge KroegenTocht kunt u terecht bij: